Haroun over late tegengoal: “Zuurste moment van het seizoen”

0
Faris Haroun Royal Antwerp F.C.

Antwerp verloor gisteren in extremis van AA Gent en ziet Standard over zich wippen. “Het was gewoonweg veel te weinig”, oordeelde Faris Haroun in Gazet Van Antwerpen. The Great Old heeft het niet meer in eigen handen. Barragewedstrijd om Europees voetbal zal het (wellicht) worden.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN WIN!

“Het was erg pijnlijk dat we dat punt in de slotseconden nog weggaven”, begon Faris Haroun. “Vooral omdat het tegen de gang van het spel in was. Die 1-1 was ook een cadeau. We kregen nog enkele kansen, maar hadden dat punt veilig moeten stellen. Dat zou belangrijk geweest zijn aan de meet. Door de druk? Nee, want heel wat spelers kennen het spelen onder druk.”

“Collectief gefaald”

“Een overval van Gent? Nee, want ze hadden ook kansen en balbezit. Dit is gewoon onze eigen fout, we hebben collectief gefaald, als ploeg was het veel te weinig. Ik denk dat het een gebrek aan concentratie was, of vermoeidheid. Wie zal het zeggen? Alleszins ontbrak de scherpte om over dit Gent te gaan.”

“Als ploeg te laks”

En nu wacht een trip naar Club Brugge. “De focus zal erg groot moeten zijn, je moet elke kans grijpen. Deze nederlaag moet het zuurste moment van het seizoen zijn. Zo zie je maar dat in voetbal nooit iets klaar is. We hadden alles in handen, nu niet meer. En we moeten leren, want het was als ploeg te laks en dat mag niet gebeuren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in