Haroun over eerste training: “Liever langere vakantie”

0

Faris Haroun stond te puffen en te zweten op de eerste training van Royal Antwerp FC. De kapitein was één van de zestien aanwezigen op de eerste bijeenkomst van Laszlo Bölöni. “Geen enkele ploeg is vanaf dag één compleet”, blijft de Antwerpse kapitein rustig.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

“Een eerste training, daar kijk je niet super hard naar uit. Ik had liever nog wat meer vakantie gehad, want de break was kort na een zwaar seizoen”, opende Faris Haroun in Gazet Van Antwerpen. “Het is altijd wat zoeken. Jongens die hun laatste contractjaar in gaan, weten niet of ze blijven en spelers die interlandverplichtingen hadden, genieten nog van wat rust.”

“Zo lang mogelijk bij Antwerp blijven”

Een van die jongens die hun laatste contractjaar in gaan, is nota bene Haroun. “Als het geschikte moment is aangebroken om rond de tafel te zitten, zal dat wel gebeuren. Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik zo lang mogelijk bij Antwerp wil blijven. Ik wacht op een signaal van de club.”

Een ander signaal was het vertrek van Jelle Van Damme. “Daar ken ik het fijne niet van, maar Jelle heeft twee jaar lang heel wat bijgebracht. In die zin is zijn vertrek wel spijtig.”

Dat Didier Lamkel Zé er niet was, was ook voor Haroun een verrassing. “Ik heb het ook via de krant vernomen, maar ik ben niet de politieagent die alle spelers controleert. Ik focus liever op de spelers die hier wel zijn. Niemand is belangrijker dan de ploeg.”

Transfers

Die ploeg heeft nood aan nieuwe namen, maar die zijn er tot op vandaag niet. “Ik maak me niet ongerust. Het is nog vroeg. geen enkele ploeg is vanaf de eerste dag compleet. Ik vertrouw erop dat de sportieve cel zijn huiswerk tijdig klaar heeft”, besloot de Antwerpse kapitein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in