Haroun en Govea trainen weer met groep, Mbokani ziek

0
Faris Haroun Omar Govea Antwerp FC blessure
Faris Haroun en Omar Govea (Bron: rafc.be)

Er is eindelijk goed nieuws uit de ziekenboeg van Royal Antwerp FC. Langdurig geblesseerde Faris Haroun en Omar Govea trainen sinds deze week opnieuw met de groep. Dieumerci Mbokani zat gisteren wel thuis met ziekte.

Faris Haroun liep op het einde van de zware stage in Spanje een blessure op aan zijn hamstrings. Aanvankelijk leek die wel mee te vallen, maar ondertussen miste de ervaren middenvelder wel al de wedstrijden tegen Zulte Waregem en tegen Standard Luik.

Omar Govea was nog veel langer uit. Begin december moest de Mexicaan al na 9 minuten gewisseld worden in de wedstrijd tegen Sint-Truiden VV. Een blessure aan de ligamenten van de knie was het verdict. En ook hier duurde het herstel langer dan aanvankelijk gedacht.

Haroun en Govea fit voor match tegen Oostende?

Maar nu is er dus eindelijk goed nieuws over beide middenvelders. Volgens Het Nieuwsblad namen ze maandag namelijk allebei terug deel aan de groepstrainingen bij RAFC.

Het is wel nog niet zeker of Laszlo Bölöni komende zaterdag in en tegen KV Oostende een beroep zal kunnen zoen op Haroun en/of Govea. Dit lijkt alvast geen overbodige luxe aangezien verdediger Matheus Borges al twee weken moet depanneren op hun positie.

Mbokani ziek

De 1-1 van Dieumeri Mbokani voor Antwerp tegen Standard.

De spelersgroep van Antwerp was dus bijna voltallig op de eerste training van de week. Alleen Dieumerci Mbokani bleef weg van het trainingsveld. De doelpuntenmaker van afgelopen vrijdag is namelijk ziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in