Haroun geschorst tegen Club Brugge

0
Faris Haroun RAFC Antwerp
Bron: YouTube RAFC

Niet dan feestvreugde gisteren bij iedereen die Antwerp lief heeft na de zege tegen AA Gent (1-2), maar jammer genoeg was er ook kleine domper op dat feestje. Faris Haroun pakte op het einde van de match namelijk zijn derde gele kaart in play-off 1 en is dus automatisch geschorst voor de volgende wedstrijd, tegen Club Brugge.

Geld verdienen aan het topseizoen van RAFC? Registreer je dan NU!!!

We kennen Faris Haroun als de man met drie longen die er altijd voluit voor gaat. Jammer genoeg levert hem dat soms een bestraffing op in de vorm van een gele kaart.

Ook in play-off 1 speelde de kapitein al iedere minuut voor Antwerp. Na de eerste twee wedstrijden in Standard (3-1) en thuis tegen KRC Genk (1-0) pakte hij telkens een gele kaart.

Geen Club Brugge voor Haroun

Het was dus een kwestie van tijd voor Faris Haroun tegen een derde gele kaart en daarbij horende speeldag schorsing zou lopen. Uiteindelijk was dat het geval in de slotminuten van de gewonnen match in Gent (1-2).

Daardoor zal Haroun er dus niet bij zijn op maandag 22 april om 14.30 uur in het Bosuilstadion voor het bezoek van Club Brugge. Vier dagen later, voor het bezoek van Standard, mag de kapitein wel weer meedoen.

Nog geen gevaar bij Antwerp

Overigens moet ook Dieumerci Mbokani oppassen, want naast zijn naam staan al twee gele kartonnetjes. Simen Juklerod, Didier Lamkel Zé, Jonathan Bolingi en Jelle Van Damme pakten al éénmaal geel in play-off 1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in