Verlaat Hairemans Antwerp? 3 Belgische clubs tonen interesse

0
Geoffry Hairemans Royal Antwerp FC Transfer
Bron: YouTube RAFC

Het kans dat Geoffry Hairemans na de wintermercato nog bij Royal Antwerp FC speelt, lijkt steeds kleiner. Zowel Zulte Waregem, Sporting Lokeren als Waasland-Beveren zouden interesse tonen. Ook Hairemans zelf staat niet weigerachtig tegen een (tijdelijk) vertrek.

Geoffry Hairemans kreeg in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Royal Excel Moeskroen nog eens zijn kans in de basiself van Antwerp. Hij was een van de betere spelers op het veld en zorgde mee voor de 2-1 overwinning.

Het was bijna vier maanden geleden dat ‘dé man van Deurne-Noord’ nog eens aan wedstrijd mocht starten van Laszlo Bölöni. In tussentijd moest Hairemans het stellen met zeven invalbeurten voor in totaal amper 142 speelminuten.

Hairemans: “Wil spelen”

“Ik heb in mijn carrière al vaak genoeg op de bank gezeten. Dat wil ik niet opnieuw meemaken. Ik wil gewoon spelen en belangrijk zijn. Ik wil in de ploeg staan. Als dat hier kan, des te beter. Maar als dat elders is, dan is dat ook zo”, zegt Hairemans zelf over een mogelijke transfer in Het Nieuwsblad.

Voorlopig leek Antwerp echter niet zinnens om zijn middenvelder te laten vertrekken. Geoffke heeft nog een contract tot 2021 en de recente blessuregolf toonde aan dat Bölöni heel zijn kern nodig heeft om bovenin te blijven meedraaien.

Zulte Waregem, Lokeren en Waasland-Beveren

Aan interesse alleszins geen gebrek als we de geruchten mogen geloven. Vooral de clubs onderaan in het klassement van de Jupiler Pro League tonen interesse in de 27-jarige Hairemans.

Zulte Waregem zou volgens Het Nieuwsblad zelfs al formeel geïnformeerd hebben, maar werd wandelen gestuurd door het bestuur op de Bosuil. En nu tonen ook Waasland-Beveren en Sporting Lokeren interesse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in