Hairemans: “Hier hoor ik thuis”

0
Geoffry Hairemans Royal Antwerp FC
Bron: YouTube RAFC

Geoffry Hairemans zorgde zaterdag voor een feest bij de fans van Antwerp. Als invaller scoorde hij in de 94ste minuut de verlossende 0-2. In Het Nieuwsblad blikt Hairemans terug op een woelige transferperiode.

Sporting Lokeren wilde hem binnen halen en Sint-Truiden VV slaagde daar zelfs bijna in, maar toch bleef Geoffry Hairemans uiteindelijk bij Royal Antwerp FC. “Ik wist dat de kans op een vertrek klein was omdat inkomende transfers uitbleven”, blikt hij terug.

“Antwerp is de club van mijn hart”

“Het is met een dubbel gevoel dat ik de mercato heb afgesloten. Ik wilde héél graag weer wekelijks spelen voor een ploeg, maar anderzijds wilde ik hier niet weg. Antwerp is de club van mijn hart. Hier ben ik opgegroeid en hoor ik thuis”, legt Hairemans uit.

Ondanks de turbulente maand bewees Geoffke Deurne-Noord dat zijn focus volledig op het voetbal ligt. Tegen KV Oostende viel hij in in de 92ste minuut om twee minuten later de 2-0 te maken.

Hairemans: “Met Antwerp naar play-off 1”

“Het was voor mij mentaal niet moeilijk om de knop om te draaien. Ondanks mijn situatie bleef ik positief en heb ik iedereen oprecht succes gewenst”, zegt Hairemans, die uiteraard ook heel blij was met zijn doelpunt.

“Dit is een verhaal dat je niet kan verzinnen. Dat doelpunt is een geweldige bonus voor mij, waarmee ik supercontent ben. Er viel een hoop frustratie van me af. Dit gevoel moet ik vasthouden. Met Antwerp naar play-off 1 is mijn doel”, besluit hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in