‘Hairemans op weg naar KV Mechelen’

1

Geoffry Hairemans zit op een zijspoor bij Antwerp. De 27-jarige middenvelder verloor er vorig seizoen zijn basisplek en met de komst van onder andere Sander Coopman en Alexis De Sart zijn de plaatsjes er heel duur geworden. Met het oog op speelminuten, lonkt een transfer.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

In de winter kon Hairemans naar STVV, Lokeren en nog enkele Belgische clubs gaan, maar daar bedankte hij vriendelijk voor, waarna hij bij Antwerp bleef. Tot enkele dagen geleden mocht hij ook daar niet vertrekken, maar na de komst van Sander Coopman en Alexis De Sart is de kans reëel dat de middenvelder andere oorden opzoekt.

En andere oorden, dat is zo’n kleine dertig kilometer meer landinwaards. Bestemming: KV Mechelen. Volgens Het Laatste Nieuws staat de middenvelder dicht bij een overeenkomst met Hairemans. Het zou de eerste transfer zijn van Malinwa nadat het zekerheid kreeg over de Jupiler Pro League.

Clubicoon

Een vertrek van Geoffry Hairemans zou bij Antwerp wel aankomen, gezien de reputatie de middenvelder daar heeft. Het was hij die twee jaar geleden de weg naar de Jupiler Pro League mee open beukte door in de slotfase een strafschop tegen Lommel binnen te trappen. Zo dwong Antwerp de promotiematchen tegen Roeselare af, maar de West-Vlamingen bleken kansloos.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in