Hairemans mag (nog?) niet weg

0

Geoffry Hairemans is een man op overschot bij Antwerp. Althans, dat zou je denken na zijn weinige speelminuten afgelopen seizoen en de komst van Sander Coopman. Maar kijk, Geoffke Deurne Noord mag van het bestuur van Antwerp (voorlopig) niet weg.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’!

Van de 3.600 speelminuten in de competitie speelde Geoffry Hairemans er amper 1.032. Dan durf je wel eens denken aan een transfer. Maar niet Geoffke Deurne Noord. De middenvelder dacht misschien wel ergens aan een vertrek, zeker na de komst van Sander Coopman, maar hij mag niet weg. Voorlopig althans niet.

Interesse, maar geen transfer

“Het is duidelijk dat ze eerst nog spelers willen binnenhalen alvorens er weg mogen”, schrijft Gazet Van Antwerpen. “Hairemans is dan ook nog een Belg en daar lopen er niet te veel meer van rond bij de Great Old”, klinkt het nog. Geoffry Hairemans is een jeugdproduct van Antwerp en kon in de winter ook onder andere naar Lokeren. Hij besloot toen bij rood-wit te blijven.

Ook nu waren er geruchten omtrent een transfer (Zulte Waregem toonde interesse in de middenvelder, red.), maar voorlopig komt die er dus nog niet. En misschien komt dat ook gewoon niet. Wie wel op vertrekken staat, met toelating van het Antwerpse bestuur, is Sambou Yatabaré.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in