Hairemans hoopt op kans: “Heb veel goesting en ben hongerig”

0

De laatste basisplaats van Geoffry Hairemans dateert al van 17 maart, toen Antwerp in Kortrijk aan de bak moest. De middenvelder wil zich graag tonen en de kans bestaat dat hij tegen Eupen in de basis staat. Tegelijk denkt hij ook aan een transfer: “Maar als ik straks twee wedstrijden speel, wil dat niet automatisch zeggen dat ik blijf en ook niet dat ik weg moet.”

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

“Ik voel me heel fit”, opent Geoffry Hairemans in Het Laatste Nieuws. “Ik heb veel goesting en ben hongerig. We hebben hard gewerkt en we zijn er klaar voor. De ploeg is nog wat in opbouw, maar de spelers die er zijn, gaan klaar zijn.”

De voorbereiding van Antwerp was een wisselvallige. The Great Old verloor niet, maar bleef in vier van de acht duels steken op een gelijkspel. “We lieten mooie dingen zien, maar er waren ook mindere puntjes bij. Niet alles staat volledig op punt. We gaan alles geven om op mentaliteit en kracht in die eerste wedstrijden toch de punten al te pakken.”

Transfer?

Door de windstilte op de Bosuil, beseft Hairemans ook dat hij voorlopig moet blijven. “Ik begrijp dat, maar als ik straks twee wedstrijden speel, wil dat niet automatisch zeggen dat ik blijf en ook niet dat ik weg moet”, zegt hij. Er was interesse van KV Mechelen. “Zelfs gesprekken, maar het is nog een beetje afwachten of het echt concreet wordt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in