Hairemans over transfer: “Misschien beter om te blijven”

0
Geoffry Hairemans RAFC Antwerp
Bron: YouTube RAFC

Geoffry Hairemans lijkt dan toch bij Antwerp FC te blijven. De populaire middenvelder leek op weg naar de uitgang, maar van een transfer is nog geen sprake. “Ik ben hier nog en de kans wordt steeds groter dat ik hier blijf”, zegt Hairemans aan Sporza.

Na een sterk seizoensbegin verdween Geoffry Hairemans bij Antwerp uit de ploeg ten voordele van Lior Refaelov. Enkele eersteklassers wilden van die situatie gebruik maken en proberen deze de middenvelder deze winter binnen te halen.

STVV en Lokeren

Volgens Gazet van Antwerpen was er op clubniveau zelfs een akkoord met STVV. Hairemans en William Owusu zouden naar Limburg vertrekken en Roman Bezus naar RAFC. De looneisen van Owusu zouden echter te hoog hebben gelegen voor de Limburgers.

Ook Sporting Lokeren zou een bod hebben uitgebracht, maar dat was onvoldoende voor Antwerp FC. De Waaslanders zouden wel nog steeds hopen op een transfer.

Hairemans: “Geen uitgemaakte zaak”

“Het was voor mij ook nog geen uitgemaakte zaak dat ik zou vertrekken. Als je straks een transfer maakt en alles speelt bij die ploeg maar wel naar tweede klasse degradeert, dan is het misschien beter om gewoon tien matchen te spelen bij een ploeg die misschien derde wordt”, zegt Hairemans over de situatie in GvA.

“Het ziet er steeds meer naar uit dat ik gewoon bij Antwerp zal blijven”, besluit de middenvelder die gisteren gewoon met de ploeg terugvloog. Hairemans liet aan Sporza ook nog weten dat hij van Antwerp enkel mocht vertrekken als er versterking kwam op zijn positie en die is er voorlopig nog niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in