Govea terug in selectie Antwerp FC, Borges nog geblesseerd

0
Omar Govea Antwerp FC

Royal Antwerp FC beschikt voor de verplaatsing naar Sint-Truiden over bijna zijn volledige kern. Alleen verdediger Matheus Borges is nog niet hersteld van zijn kuitblessure. Omar Govea is er wel terug bij na twee speeldagen schorsing.

Het nummer drie in het klassement op bezoek bij het nummer acht … dat is Sint-Truiden VV – Antwerp FC. Zaterdagavond om 20.30 uur probeert ‘The Great Old’ in Stayen zijn ongeslagen status te behouden en hopelijk zelfs te winnen.

Met Govea, zonder Borges

Daarvoor kan trainer Laszlo Bölöni opnieuw een beroep doen op Omar Govea. De Mexicaanse nieuwkomer leek op weg naar een sterk debuut tegen Cercle Brugge vorige maand, maar kreeg na ongeveer een kwartier een rode kaart. Het leverde hem uiteindelijk twee speeldagen schorsing op.

Bölöni en assistent Wim De Decker, die zijn geschorste coach langs de lijn zal vervangen, beschikken tegen STVV dus zo goed als over hun volledige kern. Alleen voor Matheus Borges komt de wedstrijd nog iets te vroeg. De Braziliaan traint wel al enige tijd individueel en is vaak, al lopend, op het trainingsveld te zien. Binnenkort zou hij terug fit moeten zijn.

Wint Antwerp zaterdag van STVV?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in