Govea bijna van Zulte Waregem, middenvelder neemt afscheid van Antwerp

0

Omar Govea verlaat Antwerp na één seizoen voetballen. De Mexicaan, die gehuurd werd van FC Porto, trekt zo goed als zeker naar Zulte Waregem. De middenvelder nam op Twitter al afscheid van The Great Old. Bij Essevee zal Govea een meerjarig contract ondertekenen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’!

Omar Govea werd vorig seizoen, na een goed jaar bij Moeskroen, door Antwerp ingelijfd voor een huurperiode van één seizoen. De middenvelder had een aanpassingsperiode nodig, maar floreerde in de Play Offs en leek een langere toekomst te hebben op de Bosuil.

Zulte Waregem

Tot vorige week een nieuwe middenvelder naar Antwerp en de komst van Govea steeds moeilijker leek omdat hij te lang aarzelde om een contract te tekenen. Zulte Waregem, dat de Mexicaan ook vorig seizoen al wilde, wint nu het pleit en zal er straks een meerjarig contract ondertekenen. Zijn medische testen legde hij al af in het Regenboogstadion. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Op Twitter nam de middenvelder al afscheid van Antwerp en bedankte The Great Old. “Ik was heel blij een deel van het team te mogen vormen”, klinkt het. “Veel succes in de Europa League”, besloot hij zijn boodschap. Antwerp speelt, normaliter, eind juli haar Europese wedstrijden tegen het Roemeense Viitorul.

Govea dankt Antwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in