Goots: “Niets veranderd aan situatie van Hairemans”

0
Patrick Goots Antwerp analist Sporza
Bron: Sporza

Geoffry Hairemans kwam tegen Sporting Lokeren niet van de bank, ondanks zijn doelpunt tegen KV Oostende de week ervoor. “Bölöni ga je niet zo snel van gedacht kunnen veranderen. Nooit”, besluit analist Patrick Goots daarover in Gazet van Antwerpen.

Het was niet het weekend van Royal Antwerp FC. De ploeg struikelde over rode lantaarn Sporting Lokeren (2-1) en mist zo de kans om alleen tweede te worden.

Veel fans riepen tijdens de wedstrijd opnieuw om Geoffry Hairemans. De publiekslieveling zorgde de week ervoor nog voor de bevrijdende 0-2 in een korte invalbeurt, maar kwam deze keer niet van de bank.

“Was het anders geweest mét Hairemans?”

“Laszlo Bölöni krijgt veel kritiek op het feit dat hij Hairemans geen kans gunde, na zijn sterke invalbeurt op Oostende. Maar was het beter geweest mét Hairemans in de ploeg?”, vraagt Patrick Goots zich af.

“Ik weet het niet. Ik weet nu alleen dat die goal van hem in de 90e minuut tegen Oostende voor Bölöni niets veranderd heeft aan zijn situatie. Het is nogmaals duidelijk: Bölöni ga je niet zo snel van gedacht kunnen veranderen. Nooit”, is de ex-speler van RAFC duidelijk.

“Winnen van Anderlecht”

Goots kijkt ook naar de toekomst en de komende weken zijn daarbij belangrijk voor Antwerp FC. “Er komen nu twee wedstrijden aan waarin Antwerp zich nog eens echt moet tonen. Eerst tegen Anderlecht thuis, tegen een ploeg die nog altijd weinig vertrouwen uitstraalt, moet Antwerp winnen. Zo simpel is het”, zegt hij.

“Zeker omdat ze hen zo niet alleen de doodsteek kunnen geven, maar met winst al zeker zijn van Play-off 1. En daarna Genk, een grote test, voor Antwerp én Genk”, besluit Patrick Goots.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in