Goots over voorspelling: “Te vroeg, want huiswerk nog niet af”

0
Patrick Goots Benefietwedstrijd Antwerp Streetboys

Ook dit seizoen verzorgt Patrick Goots de analyses voor Gazet Van Antwerpen en hij begint bij Antwerp. “Dit komt eigenlijk te vroeg, want net als vorig jaar is het huiswerk van The Great Old nog lang niet af”, vertelt hij. “Ik verwacht wel wat van het derde jaar van Bölöni. Ik ben fan, ja.”

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

“Echt verzwakt kan ik de huidige spelersgroep niet noemen”, stelt hij in Gazet Van Antwerpen. “Maar deze voorspelling komt voor hen eigenlijk te vroeg. Het huiswerk van de club is nog lang niet af en net als vorig jaar verwacht ik nog extra versterking in het tweede deel van augustus. De grote baas, Paul Gheysens, ambieert de top drie. D’Onofrio zal ook wel beseffen dat zijn ploeg daar momenteel tekort komt.”

Wie er dan moet bij komen? “Geen onbekende Portugezen of Fransmannen, maar echte kleppers. Zoals Mbokani en Refaelov vorig jaar. Alleen dan kan Antwerp hoger mikken dan vorig seizoen. De versterkingen die er nu zijn, zijn goed. Alleen voorin is er nog een probleem, met enkel Mbokani als waardige spits. Toch verwacht ik Antwerp toch in Play Off I.”

“Extra versterking”

“Ik verwacht ook wel wat van het derde jaar van Laszlo Bölöni. Ik ben fan. Je kan toch alleen maar bewondering hebben voor wat hij de afgelopen seizoenen heeft gepresteerd? En wat als hij straks een nog betere spelersgroep ter beschikking heeft én, zoals in Play Off I vorig jaar, wel voluit voor het voetbal gaat kiezen? Hij kan de mogelijkheden maximaal uit zijn groep halen.”

Antwerp in Play Off I met als doel de derde plaats, maar toch zegt Goots nog dit. “Deze voorspelling komt eigenlijk te vroeg, want net als vorig jaar is het huiswerk van The Great Old nog lang niet af. En net als vorig jaar verwacht ik in de tweede helft van augustus nog extra versterking.” En dus is het uitkijken naar wat D’Onofrio nog uit zijn hoed tovert voor Laszlo Bölöni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in