Goots over transferperiode: “D’Onofrio zal ons nog doen verschieten”

0

Aan de lopende band komen ze binnen: de transferdossiers van Royal Antwerp Football Club. Patrick Goots, analist voor Gazet Van Antwerpen, voorspelt echter nog een hele hoop verrassingen in de kern van rood-wit volgend seizoen. “Ik verwacht dat er deze week wel een lading spelers zal bijkomen”, klinkt het.

GEBRUIK NU DE CODE ‘ANTWERPFANS’ EN KRIJG GELD OM TE GOKKEN OP VOETBALMATCHEN!

Jelle Van Damme en William Owusu die hun contract niet zagen verlengd worden, Dino Arslanagic die op punt staat om te vertrekken en ook Sinan Bolat die aast op een transfer. Het zijn drukke tijden voor Sven Jaecques. Want er zijn niet alleen vertrekkers, die moeten normaliter ook nog eens goed vervangen worden.

“Dat Arslanagic vertrekt, dat is voor 99% zeker. Als hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer, is hij weg”, zegt hij in Gazet Van Antwerpen. Naast Van Damme een nieuwe aderlating voor de rood-witte verdediging. “Twee defensieve sterkhouders verliezen zou een aderlating zijn. Twee Belgen ook, die iedere wedstrijd voorop in de strijd gingen.”

“Verwacht lading spelers”

Ook David Simao staat op punt om te vertrekken, maar aan de inkomende kant lijkt het maar stil. Niet voor lang meer, denkt de analist. “Ik vermoed dat we nog zullen verschieten van de nieuwkomers die Luciano D’Onofrio en Paul Gheysens in petto hebben. De voorbereiding start vandaag en op 25 juli moet Antwerp al Europees aan de bak. Die eerste belangrijke afspraak komt er vroeg aan. Ik verwacht dat er deze week wel een lading spelers zal bijkomen”, besloot hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in