Geen transfer maar contractverlenging voor kapitein Haroun?

0

Faris Haroun, de 33-jarige kapitein van Antwerp, zag een transfer naar AA Gent door zijn neus geboord worden. De middenvelder legde, met succes, medische en fysieke testen af in de Ghelamco Arena, maar uiteindelijk mocht hij toch niet vertrekken. “Een keuze van de club”, klonk het ietwat droevig in Gazet van Antwerpen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Het blijft balen voor Faris Haroun, want op zijn 33e kon hij een transfer maken naar KAA Gent, een Belgische club die de Europese poulefase speelt. En samen voetballen met zijn maatje Vadis Odjidja. Maar hij zal een klik moeten maken in het hoofd, want coach Laszlo Bölöni zal hem blijven opstellen. Als kapitein van de ploeg heb je ook een voortrekkersrol.

Contractverlenging en -verbetering?

Wat daar ook bij kan helpen is een contractverlenging en -verbetering. Zowel club als speler zijn bereid om daar nu naar toe te werken, weet Gazet van Antwerpen. Haroun is, door de renovatiewerken in de kern van Antwerp, de enige overgebleven speler die de club mee aan de promotie heeft geholpen.

Het huidige contract van Faris Haroun loopt nog tot de zomer. Een nieuw langdurig contract zou kunnen helpen om de situatie te ontmijnen, want echt opgezet was de Antwerpse kapitein niet met het mislopen van de transfer naar de Buffalo’s. “Of ik ontgoocheld ben? Daar wil ik het nu niet over hebben. De club laat me niet gaan. Dat is voetbal. Het was een vermoeiende dag. Ik wil nu gewoon naar huis en gaan slapen”, klonk het maandag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in