Galatasaray wil Bolat als vervanger van Muslera

0
Sinan Bolat Royal Antwerp FC

Sinan Bolat vertrekt mogelijk naar de Turkse topclub Galatasaray. De 30-jarige doelman heeft een contract van één jaar bij Royal Antwerp FC, maar sprak zelf al luidop over een vertrek.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

Het wordt een drukke zomer voor Antwerp. Spelers zoals Dieumerci Mbokani, Jelle Van Damme en William Owusu zijn einde contract, huurling Omar Govea (FC Porto) weet ook nog niet of hij volgend seizoen nog op de Bosuil rondloopt en anderen hopen dan weer op een mooie transfer.

Laatste kans op mooie transfer voor Bolat

Bij die laatste categorie kijken we vooral naar Sinan Bolat. De doelman leek twee seizoenen geleden afgeschreven, maar groeide bij Antwerp weer naar zijn beste niveau.

De goede prestaties van het sluitstuk van RAFC is ook andere clubs niet ontgaan. Bolat zelf beseft dat hij op zijn 30ste misschien wel een laatste kans heeft om nog een mooie transfer te maken.

Galatasaray

Naast Standard in eigen land vielen de laatste dagen vooral de Spaanse clubs Leganes en Real Valladolid te horen. Daar komt volgens de Turkse pers nu ook Galatasaray bij.

Bolat zal zeker willen luisteren naar het voorstel van de kersverse kampioen van Turkije. De Turkse-Belg heeft er namelijk een verleden. In het seizoen 2014-2015 huurde Galatasaray Bolat als tweede doelman. Hij mocht van de club alle bekerwedstrijden spelen en won de Turkse beker.

In de competitie moest Bolat wel de Fernando Muslera voor zich dulden. Die zou nu echter na acht seizoenen Turkije verlaten en naar de Premier League trekken. Galatasaray ziet in de ervaring Sinan Bolat een mogelijke vervanger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in