‘Edmilson maakt uitstapje in Antwerpen, maar komt niet naar de Bosuil’

0
Edmilson Junior Al Duhail SC veld

Komt Junior Edmilson naar Antwerp of niet? De kans is klein, volgens zijn entourage. De flankaanvaller doet de supporters echter dromen met geheimzinnige posts op Instagram. “Hij is hier niet geweest. Of we nog interesse hebben? Weet hij zelf wel wat hij wil”, klinkt het bij sportief adviseur Sven Jaecques.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

‘Direction Anvers.’ Meteen waren er supporters die hoopten op een komst van Junior Edmilson bij Antwerp. Vervolgens postte hij ook foto’s vanop de Antwerpse Meir en op het Astridplein en de Antwerpse Zoo. Toen bleek dat Olivier Renard ook nog eens actief was op de Bosuil, leek het wel of hij op weg was richting Antwerp.

“Edmilson is hier niet geweest”

Helaas, het zal niet voor morgen zijn. “Met de hand op het hart, Edmilson is hier niet geweest”, vertelde sportief adviseur Sven Jaecques in Gazet Van Antwerpen. “Of we nog interesse hebben? Ik weet eerlijk gezegd niet wat hij zelf wil: weggaan uit Qatar of niet.”

Al sinds de winterstop regent het geruchten. Niet alleen bij Antwerp, maar ook bij Standard en Anderlecht wordt hij genoemd. Ook de Engelse club Brighton & Hove Albion informeerde toen naar de Braziliaanse Belg.

“Focus op Al Duhail”

Echter blijven de obstakels: hij is een dure vogel en blaast bovendien zelf continu warm én koud. Nu eens lijkt hij open te staan voor een nieuw Belgisch avontuur, om dan vervolgens niet meer open te staan. “Een terugkeer naar België is niet aan de orde. Hij focust op zijn huidige club Al Duhail”, klonk zijn entourage afgelopen weekend.

Pikant detail: later die avond werd hij gespot in Flemalle, juist voorbij Luik. Wordt ongetwijfeld vervolgd wat de kwieke flankaanvaller zal beslissen en wat er zal gebeuren.

Edmilson in Antwerpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in