Defour speelt negentig minuten: “Best lastig”

0
Steven Defour Royal Antwerp FC interview voorstelling

Antwerp speelt al drie weken op rij met dezelfde elf namen: mét Steven Defour in de basis. Zo ook aan de zee. En dat was verrassend, aangezien de coach vorige week nog aangaf dat de middenvelder niet kon meespelen vanwege een blessure tegen Lokeren. “Het was goed dat ik eens negentig minuten op het veld stond”, zei Defour in Gazet Van Antwerpen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

“Ik trainde weinig tijdens de week door die ontsteking aan de hiel”, opende de middenvelder. “Het was dus best lastig, al was het wel goed dat ik eens negentig minuten op het veld stond. Maar we kunnen absoluut niet tevreden zijn met dit punt, omdat je wedstrijden als deze altijd moet winnen.”

“Gaven match uit handen”

“Voor de rust kregen we voldoende kansen, hé, en na de 0-1 gaven we de match uit handen. Na de rust kregen ze meer vertrouwen en viel ook de 1-1. De reden van ons falen? Dit moeten we binnenskamers grondig analyseren. Maar ik zie verschillende factoren, zoals het niet afmaken van de kansen in een match waarin de omstandigheden zeker niet meezaten”, klonk het nog.

Zonder afgekeurde doelpunten, had Antwerp wel gewonnen. “Ik denk dat Mbokani duwde”, zei Steven Defour. “Vrij licht, maar zulke zaken gebeuren. Net als de gemiste kans om te springen in het klassement. Maar hier moeten we uit leren, want we mogen de fouten van in Oostende niet opnieuw maken”, besloot de middenvelder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in