Slecht nieuws over blessure Defour

0
Steven Defour Royal Antwerp FC interview voorstelling

Het einde van het blessureleed voor Steven Defour is nog niet direct in zicht. De middenvelder van Antwerp zou normaal deze week opnieuw aansluiten met de groep, maar dat is nog niet het geval. Dat meldt Het Nieuwsblad.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Op 6 oktober verspeelde Royal Antwerp FC niet alleen een dubbele voorsprong tegen Standard Luik. Het zag ook al voor het half uur Steven Defour uitvallen met een blessure.

De ervaren middenvelder begon later aan het seizoen bij The Great Old maar groeide wel stilaan naar zijn betere vorm. De nieuwe blessure was dan ook een serieuze domper voor de club.

Hamstringblessure

Aanvankelijk leek de blessure mee te vallen en werd Defour snel terugverwacht. De middenvelder blijft echter last ondervinden van zijn en dus verloopt zijn revalidatie veel trager dan verwacht.

Vorige week leek er dan eindelijk goed nieuws te komen. Steven Defour zou gisteren opnieuw aansluiten met de groep en mogelijk klaar raken voor de match tegen zijn jeugdclub KV Mechelen van komend weekend.

Individueel trainen

Dat bleek echter voorbarig, want op het trainingsveld was Defour nog altijd individueel te zien. Laszlo Bölöni moet het dus waarschijnlijk nog iets langer doen zonder zijn sterkhouder op het middenveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in