Daniel Opare werkt aan zijn terugkeer!

0
Daniel Opare Royal Antwerp FC interview

Daniel Opare blesseerde zich eind juli aan zijn knie en moest geopereerd worden. Ondertussen werkt de Ghanese rechtsback hard aan zijn terugkeer.

Even recapituleren, in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen (oefenwedstrijd tegen Brasschaat) blesseert Daniel Opare zich aan zijn rechterknie. Bovendien ziet de blessure er direct ernstig uit en Daniel Opare wordt gewisseld. Later staan er verdere onderzoeken in het ziekenhuis hem te wachten. Daar blijkt dat hij een scheur heeft opgelopen in de mediale band van zijn knie. Kortom een revalidatie van minstens zes maanden wordt zijn nieuwe doelstelling.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Revalidatie

Na zijn operatie is Daniel Opare hard aan het werken met de kinesisten op de club om zo snel mogelijk terug op het oefenveld te staan. Momenteel moet hij zich beperken tot het opbouwen van spieren in zijn bovenbeen. Met de bedoeling om zo de stabiliteit in zijn knie te verhogen. Zodoende de voorspelling is dat hij ten vroegste tijdens de winterstage terug voluit zal kunnen gaan.

Geblesseerden

Maar Daniel Opare is niet de enige die zich momenteel moet beperken tot revalideren. Zodoende de belangrijke wedstrijd van donderdag in de tribunes moet meemaken. Zowel Matheus Borges als Jonathan Bolingi werken hard aan hun terugkeer. De verwachting is dat ze beide binnen een drietal weken terug speelklaar zijn.

Voor Junior Pius zal dit nog wel langer duren. De eerste wedstrijd tegen Viktoria Plzen blesseerde hij zich aan de knie. Hij scheurde de kruisband van zijn rechterknie en mag een streep maken over het seizoen. Zijn revalidatie wordt ingeschat op een negen tal maanden. Hierdoor mag hij zich opmaken om het seizoen 2020-2021 voor te bereiden. Zonde voor een speler waar bijzonder veel van verwacht werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in