“Coucke en Anderlecht probeerden D’Onofrio weg te halen bij Antwerp”

0

Marc Coucke heeft geprobeerd om sportief directeur Luciano D’Onofrio weg te halen bij Royal Antwerp FC. De eigenaar van RSC Anderlecht zou D’Onofrio niet alleen gevraagd hebben als sportief directeur. Coucke vroeg hem ook om mee te investeren en samen te besturen. Dat heeft Peter Vandenbempt publiekelijk gemaakt bij Sporza.

“De voorbije maanden heeft Marc Coucke tot 2 keer toe geprobeerd om Luciano D’Onofrio naar Brussel te halen”, zegt Vandenbempt bij Sporza. De eigenaar van Anderlecht is de technische staf van zijn club namelijk aan ‘t hervormen en kan daarbij een ervaren man als D’Onofrio gebruiken. Die heeft namelijk heel wat ervaring en een netwerk om grote transfers te realiseren.

D’Onofrio blijft bij project van Antwerp

Die bedankte volgens de berichten echter vriendelijk en wil zich blijven inzetten voor het project van Royal Antwerp FC. Hoewel dat laatste niet bevestigd is door Antwerp of D’Onofrio zelf is de keuze geen verrassing.

Luciano D’Onofrio steunde namelijk al Paul Gheysens tegen Marc Coucke bij zijn poging om RSC Anderlecht te kopen. Bovendien is hij nog maar anderhalf jaar geleden aangesteld als sportief directeur van de ‘Great Old’. In die tijd haalde hij onder andere Dieumerci Mbokani naar Antwerp en is hij bezig om de jeugdwerking naar een hoger niveau te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in