Nigeriaanse tester Bruno Ibeh (23) traint mee met beloften

0
Bruno Ibeh tester Royal Antwerp FC

Bruno Ibeh traint vanaf vandaag mee bij Royal Antwerp FC met de beloften. Dat meldt Gazet van Antwerpen. De 23-jarige Nigeriaanse middenvelder is transfervrij sinds zijn contract met Beitar Jerusalem uit Israël ontbonden is.

Op inkomend vlak viel er bij Antwerp nog niet veel transfernieuws te rapen. The Great Old zal wel al Reda Jaadi (verkocht aan Dinamo Boekarest) en Antoine Bernier (uitgeleend aan Lierse Kempenzonen) vertrekken.

Maar sinds vandaag loopt er volgens Gazet van Antwerpen een nieuw gezicht rond bij de trainingsvelden rond de Bosuil. Bruno Ibeh is namelijk enige tijd op ploeg bij RAFC.

Van basisspeler naar tribune in Israël

De 23-jarige Nigeriaanse verdedigende middenvelder zal meetrainen met de beloften en zich daar proberen bewijzen. Bruno Ibeh speelde tot voor kort in Israël. Vorig seizoen bij het bescheiden Hapoel Acre was hij basisspeler.

Na de degradatie van die club trok hij naar vicekampioen Beitar Jerusalem. Daar viel hij al snel uit de kern en dus werd besloten om vorige week zijn contract te ontbinden. Voor zijn passage in Israël speelde hij enkele jaren in Uruguay. Daar kreeg hij zijn eerste profcontract dankzij goede scoutingrapporten van Manchester City.

Ibeh: via Hongarije naar Antwerp

Sindsdien is Bruno Ibeh op zoek naar een nieuwe ploeg. Die zoektocht bracht hem afgelopen weekend tot in Hongarije waar hij mocht testen bij het bescheiden Szombathelyi Haladás.

✈️

Geplaatst door Bruno Ibeh op Woensdag 16 januari 2019

Die test leverde de 1.90 meter grote speler voorlopig geen contract op en dus vloog hij gisteren door naar België. Daar sluit hij vandaag dus aan bij de beloften van Royal Antwerp FC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in