BREAKING: Mbokani blijft!

1
Dieumerci Mbokani Antwerp FC RAFC

Dieumerci Mbokani blijft bij Antwerp. De Congolese spits tekende zonet een nieuw contract voor één seizoen en zal dus ook volgend seizoen doelpunten maken voor The Great Old. Nochtans had hij een kleine anderhalve week zijn afscheid aangekondigd. Maar daar is dus niets van aan.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

“Ik mag het misschien niet zeggen, maar ik heb mijn laatste wedstrijd voor Antwerp gespeeld”, klonk het eind mei na de wedstrijd tegen Charleroi uit de mond van Dieumerci Mbokani. Hij leidde zijn manschappen richting Europees voetbal met veertien doelpunten en negen assists. Twee daarvan maakte hij tegen de Carolo’s.

Er waren opties voor Mbokani. Een terugkeer naar Anderlecht zat er in, maar het bleef plots stil langs paars-witte zijde. Ook een nieuw lucratief contract zat er nog ergens in. Mbokani is immers al 34 jaar en wilde toch nog één keer cashen ook al speelde hij in het verleden voor Dynamo Kiev en zat hij in Engeland.

Contract voor één seizoen

Maar sinds begin vorig seizoen strandde hij op de Bosuil en daar zal hij ook volgend seizoen zijn doelpunten maken. Hij tekende een nieuw contract voor één seizoen. Hij zal dus over een kleine tien dagen weer klaar zijn om Antwerp richting poules van de Europa League te trappen.

1 REACTIE

  1. Ben benieuwd welke transfers de kampioenenploeg zullen maken, sterkhouders voor 2-3 miljoen laten wegplukken zal niet veel opleveren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in