Bosuilman in boekvorm!

0
Bosuilman

Bosuilman is reeds wereldberoemd in en rond het Bosuilstadion. Maar binnenkort wordt hij het bekendste fictief figuur op de Antwerpse boekenbeurs. Want cartoonist Sven Hardies, de geestelijke vader van Bosuilman giet de cartoons in boekvorm.

Sinds een aantal jaren verschijnen de cartoons van Bosuilman in het Antwerp Clubblad en ook op de Facebookpagina van Bosuilman worden de cartoons gretig geliked en gedeeld. De sterke en snelle rood witte superheld is klaar om Europa te veroveren maar eerst de rangschikking van de best verkochte boeken. Exact 100 bladzijden zullen in het boek verschijnen die wordt uitgegeven door Willems Uitgevers. De uitgeverij van Raf Willems die zelf een groot voetbalfanaat is.

Bosuilman gaat Europa in

Normaal ging het boek al vroeger uitkomen maar dankzij de glorieuze deelname van Antwerp in Play-Off 1 is dit uitgesteld. Want alle cartoons die in het Antwerp Clubblad verschenen over Play-Off 1 zijn mee opgenomen in het boek. Letterlijk vers van de pers dus. Maar niet alleen de meest recente cartoons zullen verschijnen maar ook degene die de voorgaande jaren zijn verschenen in het Antwerp Clubblad. De cover is Sven Hardies zijn persoonlijke favoriet, deze van de legendarische wedstrijd tegen Lommel.

Het boek zal in de Standaard Boekhandel te koop zijn maar ook in de fanshop van RAFC. Want zij waren direct enthousiast om de avonturen van hun eigen superheld ook in plaats te geven in de eigen collectie van artikelen.

Maar een nieuw boek kan niet zonder een boekvoorstelling. Er is geen beter plek om dit te doen dan in het bekendste Antwerp supporters café namelijk Taverne Great Old. Op zaterdag 22 juni om 20 uur is het zover. Dan kan iedere Antwerpsupporter als eerste een gesigneerd exemplaar kopen van de avonturen van Bosuilman.

https://www.facebook.com/events/2489400527757590

Zou deel 2 al in de maak zijn? “Bosuilman verovert Europa!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in