Antwerp bijna rond met Boris Rapaic, zoon van Milan Rapaic

0
Boris Rapaic Fenerbahçe

Royal Antwerp FC mag dan wel bezig zijn aan een sterk seizoen, toch blijft het uitkijken naar versterking. Volgens Gazet van Antwerpen is de club zo goed als rond met Boris Rapaic (21), geen onbekende van sportief directeur Luciano D’Onofrio.

De Kroaat Milan Rapaic maakte tussen 2005 en 2007 tweeënhalf seizoen lang het mooie weer in de Jupiler Pro League bij Standard Luik. Luciano D’Onofrio was toen een van de sterke mannen achter de schermen bij de Rouches en zijn broer Dominique D’Onofrio was er zelfs even trainer.

In 2008 hing Milan Rapaic zijn voetbalschoenen aan de haak, maar meer dan tien jaar later voetbalt er binnenkort waarschijnlijk weer een Rapaic op de Belgische velden.

Boris Rapaic traint al bij Antwerp

Boris Rapaic is namelijk de zoon van de voormalige Kroatische vedette. De 21-jarige aanvaller zit sinds deze zomer zonder club. Hij binnenkort bij Antwerp FC een contract tekenen. Volgens Turkse media zou de ‘zoon van’ tekenen voor drie jaar.

De club wacht enkel nog tot zijn papierwerk in orde is. In afwachten daarvan traint Boris Rapaic volgens Gazet van Antwerpen al mee met de beloften.

Globetrotter Rapaic

Als de deal tussen Antwerp FC en Boris Rapaic rond raakt, is België als het vierde land waar de jonge profvoetballer zal spelen. Hij begon met voetballen in zijn thuisland Kroatië en kreeg zijn opleiding bij topclub Hajduk Split.

Op zijn 17 jaar verkaste Rapaic naar de Italiaanse topclub Inter waar hij anderhalf seizoen bij de beloften zou spelen. Daarna keerde de aanvaller terug naar Hajduk Split. Een doorbraak bleef echter uit en vorige zomer verliet hij de club.

Twee keer half jaar zonder club

Na een half jaar zonder ploeg kreeg Boris Rapaic een kans bij het Turkse Fenerbahce, een ex-ploeg van zijn vader. Ook daar bleef hij niet lang want na een half jaar zat de voormalige jeugdinternational opnieuw zonder club.

Sinds deze zomer in Boris Rapaic op zoek naar een nieuwe club. Luciano D’Onofrio lijkt de jonge Kroaat nu een nieuwe kans te geven. Bij Antwerp zal hij zal hij moeten opboksen tegen aanvallers Dieumerci Mbokani, Jonathan Bolingi en William Owusu.

Vergelijk vader Milan en zoon Boris Rapaic:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in