Bölöni tevreden met punt: “Winst was bonus”

0

Antwerp verloor gisteren twee punten aan de zee. The Great Old kwam nochtans op voorsprong, maar in een aangename partij tegen KV Oostende bleef het op een 1-1-gelijkspel steken. Laszlo Bölöni was na de wedstrijd een ‘tevreden’ coach. “Waarom we niet konden winnen? Daar zijn meerdere redenen voor.”

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Antwerp kwam aan de zee al heel snel op voorsprong via Dieumerci Mbokani, maar een doelpunt van Fashion Sakala zouden de bordjes terug in evenwicht zetten. En die bordjes werden nadien niet meer bewogen, ook al omdat er twee doelpunten werden afgekeurd wegens een voorafgaande duwfout.

“Verlengingen in beker geen excuus”

“Ik ben tevreden met dit punt”, opende Laszlo Bölöni bij Sporza. “Buitenshuis niet verliezen is goed, winnen had een bonus geweest. Ik ben tevreden over onze eerste twintig minuten, de rest was veel minder. De verlengingen in de beker? Dat wil ik niet als excuus inroepen.”

“Er zijn meerdere verklaringen waarom we vandaag niet konden winnen”, klinkt het nog. “Al heb ik nu niet veel zin om over mijn eigen spelers te praten. We zullen dit intern analyseren”, besloot de Roemeen, die voor het eerst sinds de promotie in 2017 drie keer op rij met hetzelfde elftal speelde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in