Bölöni overtreft verwachtingen, maar “we zijn nog niet klaar”

0
Bölöni Laszlo Antwerp FC persconferentie
Bron: vrt

Met zes op negen is Antwerp uitstekend aan Play Off I begonnen en daardoor zijn ze een waardige kandidaat voor de Europese plaatsen. Coach Bölöni wil niet rechtstreeks gezegd hebben, maar ook hij weet dat het plafond nog niet bereikt is. “Het belangrijkste is stabiliteit voor deze ploeg”, aldus de Roemeen.

Registreer je op betFIRST en krijg 200 euro cadeau om te wedden op play-off 1!

Negen op negen? Dan moet Antwerp zaterdag voorbij AA Gent, een ploeg die nog geen punt pakte. “Of ze de minste ploeg is in Play Off I? Neen, totaal niet”, zegt Bölöni. “Gent heeft één van de duurste kernen in België en is altijd een ploeg om rekening mee te houden. Het gevaar komt niet van één speler, maar van vele spelers.”

“Bovendien speelden ze al tegen Genk én Club Brugge. Tegen Standard verloor het pas in de slotfase, dat is de top drie uit België. Bovendien heeft Gent toen ook elke keer goed gespeeld. Het is echt wel een sterke ploeg, ook al hebben ze alles verloren.”

“Niemand van durven dromen”

Dat Antwerp volop meedoet met de grote jongens, is een opsteker. Het is zelfs licht favoriet zaterdag. “De verwachtingen zijn al overtroffen. Hier had tot voor kort zelfs niemand van durven dromen, maar we zijn nog niet klaar. Zelfs als we derde of vierde of wat dan ook worden, het blijft fragiel. Het belangrijkste voor deze club is stabiliteit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in