Bölöni over stage en ploeg: “We zullen nog niet klaar zijn voor de competitiestart”

0
Laszlo Bölöni R Anwerp FC stage training
Laszlo Bölöni op stage (Bron: rafc.be)

Laszlo Bölöni en Antwerp genieten momenteel van een dagje rust na een zware stage. Toch baart de competitiestart over twee weken de Roemeen zorgen. “In hoeverre we er klaar voor zijn? Ik zou zeggen voor zestig procent, of pak maar vijftig procent”, aldus Bölöni in Gazet van Antwerpen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

“Ik moet de spelers feliciteren”, opent Laszlo Bölöni. “De trainingen waren best zwaar en door de hitte extra pittig, maar ze hebben daar positief op gereageerd. Ik ben blij met het geleverde werk. Na drie, vier intensieve dagen heb ik het programma aangepast en hebben we het kalmer aan gedaan. De laatste groepstraining op vrijdagavond hebben we vervangen door een videosessie.”

“Ik ben dus tevreden, met de inspanningen. Om helemaal tevreden zijn, moet je nog andere zaken in rekening brengen”, klinkt het nog. “In hoeverre mijn ploeg er klaar voor is? Ik zou zeggen voor zestig, of pak voor vijftig procent. Qua trainingen staan we waar we moeten staan, maar als we hetzelfde niveau willen halen als vorig seizoen, gaan we nog méér moeten doen. Ik kan niet zeggen dat ik al een ploeg in mijn hoofd heb.”

Yatabaré en Lamkel Zé

“We gaan ook niet klaar zijn voor de competitiestart. Dat anderen ook niet klaar zijn? Er zijn nog clubs met moeilijkheden, ja. Maar anderen gaan daar beter mee om. En die andere clubs hebben nog geen disciplinaire moeilijkheden gehad. Wij wel. Of Sambou Yatabaré en Didier Lamkel Zé terugkeren? Alles kan, maar de oplossing ligt in hun eigen handen”, besloot onze coach.

Antwerp op stage

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in