Bölöni en Antwerp hebben ruime voorsprong: “Nooit genoeg”

0
Laszlo Boloni Royal Antwerp FC

Laszlo Bölöni heeft met Antwerp acht punten voorsprong op Anderlecht en negen op AA Gent, waardoor Europees voetbal nu al quasi een zekerheid is. Toch wil de Roemeen niet te snel victorie kraaien. “Het kan snel gaan in de Play Offs”, wist hij te vertellen.

Verdien NU zelf aan de goede resultaten van Antwerp!

“Het was een gespannen wedstrijd“, opende Bölöni zijn babbel bij Sporza. “Mijn hart werd dikwijls op de proef gesteld. We kwamen twee keer op voorsprong en ik had schrik dat de inspanningen van mijn spelers niet beloond gingen worden. Over de VAR ga ik niet te veel praten, we moeten allemaal vooruit kijken.”

“Het belangrijkste was dat we mondjesmaat het mentale overwicht namen”, zegt de Roemeen nog.

“Kunnen nooit genoeg voorsprong hebben”

“We moeten het maximale halen uit deze nacompetitie en dat zijn we wedstrijd na wedstrijd aan het doen.” Met negen op twaalf is Antwerp één van de ploegen die het beste begonnen is aan Play Off 1.

Door die goeie start heeft Antwerp ook een ruime voorsprong op plaatsen vijf en zes. “Maar we kunnen nooit genoeg punten voorsprong hebben”, zegt de T1 van Antwerp nog. “Het kan snel gaan in de Play Offs. Met negen op twaalf hebben we alvast een prima rapport.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in