Bölöni na uitschakeling: “Hebben het zelf vergooid”

0

Laszlo Bölöni is voldoende hersteld na de Europese uitschakeling tegen AZ Alkmaar. Hij blikte terug en keek vooruit. Geen enkel thema ging hij uit de weg. Ook Didier Lamkel Zé niet. “We verloren door onacceptabel gedrag op het terrein”, vertelt de Roemeen in Gazet Van Antwerpen. En de mercato is nog lang niet gedaan.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

“Sorry dat ik hier niet de vrolijke jan uithang”, opende Bölöni zijn perspraatje. “Of ik de beelden al gezien heb? Nee, daar heb ik geen boodschap aan. Ik weet wat er fout liep. De scheids was van kwade wil en we hebben de match en de kwalificatie vervolgens zelf weggegooid. We verloren door onacceptabel gedrag op het terrein, geholpen door de scheids.”

Didier Lamkel Zé Antwerp - AZ rode kaart Anastasios Sidiropoulos Sporza
Bron: Sporza

“Ik feliciteer wel de overige negen spelers want ze hebben een heroïsche strijd geleverd. Zulte Waregem heb ik nog niet bekeken. We hebben nog een kleine 48 uur, het is nu vooral afwachten welke spelers klaar zullen zijn voor de strijd, op fysiek en mentaal vlak. Dat ik een mentaal sterke groep heb? Niet iedereen, maar het merendeel nog wel.”

“Wil Haroun houden

Antwerp wil zich nog gevoelig versterken op de transfermarkt, ook al zouden er een paar spelers op vertrekken staan. Zo ook Faris Haroun. “Hij is intelligent, een heel goeie kapitein. Het zal jullie niets verbazen als ik zeg dat ik hem hier wil houden. En de directie denkt er net zo over. Ik heb gehoord dat er nog vier of vijf man op komst is. Dat is veel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in