Bölöni nadat Antwerp Europees voetbal haalde: “Daarvoor speel je voetbal”

0
Boloni persconferentie Antwerp

Laszlö Bölöni leidde zijn team naar Europees voetbal, althans dat is een quasi zekerheid. Met drie punten voorsprong op Standard lijkt zelfs de derde plaats binnen handbereik. “Dat Europees ticket betekent wel iets voor deze club”, beseft de Roemeense coach, die ook volgend seizoen T1 van The Great Old lijkt te blijven.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN WIN!

Bölöni was niet echt tevreden met het puntje tegen Anderlecht. “Ik was niet tevreden van onze eerste helft. Maar ik wil mijn spelers wel feliciteren voor hun tweede helft, voor hun reactie”, klinkt het in Gazet Van Antwerpen.

“Daarvoor ben ik fier op hen, maar ook op mijn staf en het publiek. Het is al even geleden dat Antwerp boven Anderlecht eindigde en dat zeg ik met het grootste respect voor hen, want dat blijven de grote ‘mijnheren’ in ons voetbal.”

Baby en Lamkel Zé

“Op twee jaar tijd heeft Antwerp iets neergezet.” Meer zelfs, Europees voetbal is quasi een zekerheid. “Dat betekent wel iets voor deze club. Izelf heb als speler en als coach het geluk gehad grote Europese competities te mogen meemaken. Daarvoor speel je voetbal. Dit zou ook fantastisch zijn voor ons publiek. Ze verdienen dat.”

De coach gooide nog bloemetjes richting enkele spelers. “Amara Baby is zeer belangrijk voor ons, maar ik moest hem vervangen wegens een probleempje aan de buikspieren. En Didier Lamkel Zé? Ik ben blij dat hij ooit bij Anderlecht niet slaagde en dat hij bij ons bewijst dat hij kan doorbreken. Het is geen gemakkelijke jongen, maar als je hem krediet geeft, geeft hij wel iets terug”, besluit hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in