Bolat wil antwoorden: “Denk na over hoe het verder moet”

0

To transfer or not to transfer. Dat is de vraag die Sinan Bolat zich dezer dagen bezig houdt. De doelman van Antwerp slaat ook een noodkreet in Het Laatste Nieuws. “Tijdens het seizoen heeft de club me meermaals over een nieuw contractvoorstel gesproken, maar uiteindelijk is dat er nooit gekomen”, klinkt het.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’!

Er is interesse van enkele Turkse ploegen, die zelfs al geboden hebben. Zelfs ex-club Standard lijkt een mogelijkheid te zijn voor Sinan Bolat. De doelman heeft echter nog één jaar contract bij Antwerp. “Ik geef alles op training alsof ik hier nog een contract voor drie of vier jaar heb, maar ‘s avonds denk ik er toch over na. hoe het nu verder moet.”

“Antwerp weigerde bod”

“Er zijn momenteel twee opties: ik vertrek bij een goed bod of ik doe mijn laatste jaar uit. Ik wéét dat er op mij geboden is, maar dat de club dat geweigerd heeft. Anderzijds heb ik ook niet te horen gekregen wat hun bedoelingen met mij zijn”, zegt de doelman nog.

“Wat de club in korte periode heeft bereikt, daar heb ik een aanzienlijk aandeel in en daar wil ik graag voor gewaardeerd worden. Ik ga niet schreeuwen om een nieuw contract, maar ergens doet het wel een beetje pijn dat ik niet eens weet of ze nu willen dat ik blijf, verleng of vertrek.”

“Nooit nieuw contractvoorstel gehad”

“Tijdens het seizoen heeft de club me meermaals over een nieuw contractvoorstel gesproken, maar uiteindelijk is het er nooit gekomen”, besloot Sinan Bolat, die verder terug fit is. “Donderdag had ik last van mijn ribben, maar dat is beter. Ik denk dat ik op schema zit voor de start van de competitie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in