‘Bolat kan naar vaderland: nummer drie toont interesse’

0

Blijft Sinan Bolat bij Royal Antwerp FC of niet? Het is een vraag die velen zich dezer dagen stellen. De dertigjarige doelman heeft momenteel nog een contract tot 2020, maar de Turk liet vorig seizoen al een aantal keren vallen open te staan voor een (lucratieve) transfer of een contractverlenging.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

Volgende week keert Sinan Bolat terug uit vakantie en het eerste wat de Turkse goalie gaat doen, is samen zitten met het bestuur van Antwerp. Want een laatste contractjaar in gaan, wetende dat hij nog één lucratief contract wil tekenen, dan zou The Great Old een fikse transfersom door de neus geboord zien worden.

Besiktas

Want er zijn wel wat ploegen geïnteresseerd in de tweede uit het clean-sheet klassement in België. Enkele Turkse ploegen hebben zich al gemeld, maar Besiktas zou volgens Het Nieuwsblad het meest concreet zijn voor de doelman.

Mocht Sinan Bolat vertrekken, is dat al de tweede basisspeler die vertrekt, nadat ook eerder Jelle Van Damme te horen kreeg dat zijn contract niet verlengd werd. Ook William Owusu kreeg dezelfde boodschap te horen. Verbouwingswerken op den Bosuil. Het is de afgelopen jaren niet anders geweest, kijk maar naar die mooie nieuwe tribune.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in