Bolat hoorde nog niets van Antwerp: “Het irriteert me”

0
Sinan Bolat Royal Antwerp FC reactie Bosuil

Sinan Bolat hield met een goeie save Charleroi van de 2-3 op het uur, maar moest zich in de beginfase wel twee keer omdraaien. Toch ligt er de doelman iets dwars. Nog één jaar contract en Antwerp spreekt openlijk al met andere spelers heeft gepraat. “Ik heb liever dat de club eerlijk met me is”, klinkt het in Gazet Van Antwerpen.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

“We begonnen te zwak”, opende Sinan Bolat. “Er was sprake van verkeerde communicatie en bij die tweede goal had ik beter gekund. Maar we zijn op fantastische wijze teruggekomen. We bewezen mentaal én fysiek sterk te staan. Het was van moeten na zo’n lang en moeilijk seizoen”, vertelt hij nog.

Bolat liet zelf al weten dat hij nog één transfer wil versieren of een goed contract bij Antwerp. De doelman wordt rond het Bosuilstadion op handen gedragen, maar er is interesse vanuit Turkije, Spanje en zelfs België. Real Valladolid, Leganes en Standard zijn enkele clubs die worden genoemd.

“Genoeg opties”

Eerste stappen werden al gezet, de eerste contacten gelegd. Bolat is echter geïrriteerd over het feit dat Antwerp bij Moeskroen al naar Jean Butez informeerde. “Het is aan het bestuur nu, want ik lees al over andere doelmannen. Ik heb liever dat de club eerlijk met me is. Ik verdien duidelijkheid. Ik heb genoeg opties, maar zonder duidelijkheid is het lastig”, laat Bolat nog weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in