“Blijven van Haroun is niet dé toptransfer van Antwerp”

0
Faris Haroun Royal Antwerp FC KRC Genk Bryan Heynen gele kaart
Bron: Play Sports

Faris Haroun blijft, na een hele dag in spanning te hebben gezeten, uiteindelijk toch bij Antwerp. Maar hij is niet de beste transfer van The Great Old, vindt analist Patrick Goots. “De inkomende transfers zijn nog beter”, vertelt hij in Gazet Van Antwerpen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Even terug naar 2 september. Faris Haroun lijkt op weg naar AA Gent. De middenvelder legt er met succes medische en fysieke testen af. De Antwerp-kapitein zou er met zijn maatje Vadis Odjidja kunnen voetballen. Een mooie transfer voor de 33-jarige speler. Uiteindelijk ging de transfer niet door.

“Zwak voor Defour”

Patrick Goots, analist voor Gazet Van Antwerpen, kreeg de stelling of Faris Haroun de beste transfer van Antwerp was. “Neen”, was zijn antwoord. “Ik vind hem van goudwaarde voor dit Antwerp en de club mag blij zijn dat hun kapitein is gebleven, maar de inkomende transfers zijn nog beter”, klinkt het.

“Vooral Steven Defour dan. Ik heb een zwak voor hem. Als hij gevrijwaard kan blijven van blessures is dat de perfecte speler voor Antwerp. Met zijn charisma, zijn karakter, zijn wil om te winnen en zijn voetballend vermogen heeft hij alles om hier te slagen. En de ploeg naar een hoger niveau te tillen. Hij zou wel eens dé publiekslieveling kunnen worden op de Bosuil.”

“Grote kern kan probleem worden”

“En één van de smaakmakers van de Belgische eerste klasse. Zet hem samen met Haroun op het middenveld en het perfecte voetbalhuwelijk lijkt in de maak. Ik zie maar één gevaar voor Antwerp. De weelde die ze nu zelf gecreëerd hebben, kan ook een probleem worden”, klinkt het bij de analist.

“Want er kunnen maar 18 spelers op een wedstrijdblad. En er komen er zeker 21 in aanmerking om titularis te zijn. Het wordt niet makkelijk voor Bölöni om iedereen tevreden te houden en de onvermijdelijke ontgoochelingen goed te managen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in