Blessureupdate: Haroun en Refaelov trainen individueel, De Winter heeft spierscheur

0
Faris Haroun Lior Refaelov Yves De Winter Antwerp FC blessure
Faris Haroun, Lior Refaelov en Yves De Winter (Bron: rafc.be)

Royal Antwerp FC lijkt nog niet verlost van de blessuregolf die hen voor de winterstop plaagde. Lior Refaelov en Faris Haroun trainden gisteren individueel, terwijl Yves De Winter zelfs helemaal afwezig bleef met een spierscheur.

Na een tiendaagse stage in het Spaanse Algorfa heeft Antwerp onder Laszlo Bölöni de trainingen hervat in België. Dat deed het wel niet met de volledige groep.

Haroun, Refaelov en De Winter

Faris Haroun en Lior Refaelov kwamen niet helemaal fit terug van de zware stage en trainden individueel. Het is niet duidelijk hoe ernstig hun blessures zijn, maar beide spelers hopen wel fit te raken voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem van komende zaterdag.

Wie er dit weekend zeker niet zal bijzijn, is reservedoelman Yves De Winter. Hij liep een spierscheur op aan de quadriceps en is enkele weken buiten strijd meldt Het Laatste Nieuws. Aangezien Jens Teunckens sowieso normaal als tweede doelman op de bank zit, zal deze blessure de selectie van Bölöni voor zaterdag niet veranderen.

Geen Govea, wel Yatabaré

Ook op Omar Govea kan RAFC nog geen beroep doen. De Mexicaanse middenvelder herstelt nog altijd van een knieblessure en zal ten vroegste begin februari weer voluit kunnen trainen.

Beter nieuws was er over Sambou Yatabaré. De Malinees sloot volgens Gazet van Antwerpen gisteren op training weer aan bij de groep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in