Blessure-update Benson en Borges

0
Manuel Benson Matheus Borges Antwerp profielfoto
Manuel Benson en Matheus Borges (Bron: rafc.be)

Royal Antwerp FC zal het nog even zonder Manuel Benson en Matheus Borges moeten stellen. Beide spelers sukkelen met blessures en kunnen nog niet voluit trainen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Matheus Borges kwam dit seizoen nog niet in actie voor Antwerp, maar nu is er licht aan het einde van de tunnel. De Braziliaanse verdediger sukkelt met een aanslepende blessure aan de kuit.

Borges miste de stage voor het seizoen, maar werd een maand geleden al terug verwacht bij Antwerp. Zijn herstel verloopt echter trager dan verwacht. Volgens Het Nieuwsblad zou de verdediger midden volgende week de groepstraining kunnen hervatten.

Benson met last van quadriceps

Ook Manuel Benson is voorlopig nog niet inzetbaar. De nieuwkomer heeft last van een blessure aan zijn quadriceps. Hij moet het voorlopig rustig aandoen en deed dan ook niet mee tijdens de oefenwedstrijden tegen Waasland-Beveren en Lierse Kempenzonen. Het is niet geweten wanneer Benson terug voluit zal kunnen trainen.

Junior Pius en Daniel Opare zijn nog minstens enkele maanden buiten strijd met zware knieblessures. Voor de rest is de ziekenboog van Antwerp leeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in