Arslanagic mist competitiestart, Opare mogelijk de heenronde

0
Dino Arslanagic Daniel Opare R Antwerp FC
Dino Arslanagic en Daniel Opare (Bron: rafc.be)

Jelle Van Damme? Contract niet verlengd. Dino Arslanagic? Die is geblesseerd. En nee, het is niet transferitis. De verdediger mist de competitiestart. Afgelopen weekend viel ook nog Daniel Opare geblesseerd uit. De eerste voorlopige diagnose valt tegen.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

Jelle Van Damme is geen speler meer van Antwerp. De verdediger zag zijn contract niet verlengd worden. Maar nu is Dame Fortuna Antwerp toch niet echt gunstig gezind. Dino Arslanagic is geblesseerd. Hij liep vorige week op training een contusie (kneuzing) in de kuit op. Eerste diagnose: ongeveer acht weken out.

De verdediger trok vandaag naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken en die bevestigden de eerste diagnose. Meteen een kruis over de competitiestart en ook (het begin van) ons Europees avontuur wordt een moeilijk verhaal. Pas eind augustus zou Arslanagic zijn rentree kunnen maken. Een transfer naar Fenerbahçe lijkt zo goed als uitgesloten.

Kruisbandblessure voor Opare?

Daniel Opare viel zondag in de oefenwedstrijd tegen Brasschaat ook geblesseerd uit. Het is nog even afwachten, maar de eerste vermoedens zijn een zware kruisbandblessure. Deze week ondergaat de rechtsachter nog enkele onderzoeken alvorens een diagnose wordt gesteld.

Als de vermoedens juist zijn, mag ook Opare een kruis maken over de competitiestart. Meer zelfs, dan komt hij dit kalenderjaar niet meer in actie. Ook voor hem lijkt een transfer dus uitgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in