Batubinsika: “0-0 is in principe genoeg”

0
Dylan Batubinsika Royal Antwerp FC bed

Dylan Batubinsika verschafte Antwerp in Enschede een goeie uitgangspositie. Het was hij die voor het openingsdoelpunt zorgde. The Great Old zou pas moeten plooien nadat het met tien viel. “Een tweede doelpunt zou schitterend zijn”, vertelt hij in Gazet Van Antwerpen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Achtendertigste minuut: Dylan Batubinsika kopte Antwerp op voorsprong. Een aantal gekke moves was het gevolg en die was speciaal. “Ingestudeerd”, vertelt de doelpuntenmaker nu. “Ik wachtte al zo lang om er eens mee uit te pakken. Mijn ploegmaats moesten erom lachen. Dat doen ze trouwens bij elke speciale viering.”

“Seck of De Laet? Maakt mij niet uit”

De Franse verdediger speelde dit seizoen al zes wedstrijden en dat met zowel Abdoulaye Seck als Ritchie De Laet aan zijn zijde. “Wie er naast mij staat, maakt mij niet uit. Een 0-0 gelijkspel is in principe genoeg, dus alles dicht houden achteraan is de boodschap. Het is belangrijk om ons aan de consignes te houden.”

“Het wordt een zware wedstrijd. Een zege zou, voor de thuisfans, het beste scenario zijn.” En ze komen met veel: 22.000 toeschouwers zakken af richting het Koning Bosuilstadion. “Het wordt onze tweede wedstrijd hier en we trainden hier al vier keer. We mogen het stilaan onze thuisbasis noemen”, lachte bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in