Amara Baby scoorde twee keer: “Hoeveel centimeter offside?”

0
KAA Gent - Royal Antwerp FC Goal Amara Baby Thomas Kaminski
Amara Baby scoort de 0-1 voor Antwerp tegen AA Gent (bron: Play Sports)

Amara Baby zette Antwerp in de Ghelamco Arena op weg naar de zege nadat hij halfweg de eerste helft voor de 0-1 zorgde. De flankaanvaller had even daarvoor ook al gescoord, maar toen vlagde de lijnrechter. “Hoeveel centimeter stond ik eigenlijk buitenspel”, vroeg hij zich af in Gazet Van Antwerpen.

Registreer je op betFIRST en krijg 200 euro cadeau om te wedden op play-off 1!

Het was een opvallende ingreep van Laszlo Bölöni: William Owusu, nog in de basis tegen Anderlecht, moest in de tribunes plaatsnemen. Amara Baby stond in de ploeg. En dat deed hij naar behoren, want hij scoorde twee keer. Daarvan telde één doelpunt. Antwerp won uiteindelijk met 1-2 van AA Gent.

“Mijn beste match qua kansen”

“Hoeveel centimeter stond ik eigenlijk buitenspel”, vroeg hij zich af. “Gelukkig telde die tweede wel. Er was weinig ruimte om die bal met mijn mindere rechter binnen te duwen”, lachte hij. “Of dit mijn beste match was voor Antwerp? Qua kansen zeker. Ik stond vaak op de goeie plaats.”

Op Paasmaandag ontvangt Antwerp op de Bosuil Club Brugge. “Op die drie zeges mogen we terecht trots zijn”, vertelde hij nog. “Maar we moeten ze nu achter ons laten. De partij tegen Club wordt volgens mij de zwaarste van deze Play Offs. Het vertrouwen in de groep is groot. Als je ziet wie er nog op de bank zit, zijn we nog tot veel meer in staat.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in