“B”-Elftal speelt gelijk tegen Westerlo

1

Antwerp heeft de afgelopen week geoefend tegen Westerlo. Met de grote kern hebben ook de andere jongens wedstrijdritme nodig. Dat deden ze op de Bosuil tegen de wisselspelers van de Kemphanen. Uiteindelijk geen verschil: het bleef 2-2.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Met onder meer Zinho Gano en Manuel Benson, die hun fictieve debuut maakten voor The Great Old. Na acht minuten verscheen Amara Baby voor doel en hij rondde de aanval af: 1-0. De thuisploeg domineerde voor rust en Gano zou nog voor de pauze voor het tweede doelpunt zorgen.

De Antwerpse voorsprong had hoger kunnen oplopen, met kansen voor Ritchie De Laet, Alexis De Sart en Martin Hongla. Maar die ballen gingen niet binnen. Ondertussen kwamen onder andere Didier Lamkel Zé en Kevin Mirallas kijken naar de jongens die matchritme tekort komen.

Westerlo na de pauze

Na de pauze was het Westerlo dat goed uit de kleedkamer kwam. Janssen schoot voorlangs na een foutje van Robbe Quirynen. Versteeven scoorde op het uur wel, en nog voor het einde van de wedstrijd zou hij een tweede keer scoren.

Amara Baby kwam nog dicht bij een derde doelpunt voor Antwerp, aan de overkant ontsnapte Westerlo aan een strafschop tegen na een fout van Quirynen. 2-2 was bijgevolg een logische uitslag.

Opstelling Antwerp FC

Jens Teunckens – Robbe Quirynen, Dylan Batubinsika, Ritchie De Laet, (46’ Matteo Waem) Cyrron De Wilde – Alexis De Sart (59’ Ruben Geeraerts), Martin Hongla – Manuel Benson (74’ Bruny Nsimba), Sander Coopman, Amara Baby – Zinho Gano

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in