Antwerp Legends spelen benefietwedstrijd op 25 mei

0
Patrick Goots Erik Van Looy Benefietwedstrijd Antwerp Streetboys

Patrick Goots en Erik Van Looy dagen elkaar uit voor een benefietwedstrijd ten voordele van de Antwerp Streetboys. Aan de match zullen op 25 mei haal wat ex-spelers van Royal Antwerp FC meedoen.

Voorspel de wedstrijden van Antwerp en win!

Het eerste elftal van Royal Antwerp FC staat momenteel nog altijd op een schitterende derde plaats in de Jupiler Pro League. Maar de club is meer dan alleen dit elftal.

Antwerp Streetboys

Zo is er onder andere ook de Antwerp Streetboys, een ploeg van (ex-)dak- en thuislozen. Zij nemen het in de Belgian Homeless Cup op tegen 22 andere clubs over heel België.

Om dat mooie project te ondersteunen organiseert RAFC op 25 mei een benefietwedstrijd ten voordele van de Antwerp Streetboys. In een filmpje kondigen Erik Van Looy en Patrick Goots die match aan.

SK Muggenberg vs Antwerp Legends

Goots zal op 25 mei kapitein zijn van de Antwerp Legends, een ploeg met heel wat ex-spelers van The Great Old. Onder andere Hans Peter Lehnhoff, Rudi Taeymans, Pedrag Ristovic en onze T2 Wim De Decker zullen meespelen.

Tegenstander is SK Muggenberg, de veteranenploeg van Erik Van Looy. Bij de club spelen met onder meer Tomasz Radzinski en Rudi Smidts voormalige toppers.

Patrick Goots vs Erik Van Looy

Meer info over de benefietwedstrijd:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in