Antwerp speelt mogelijk Haroun kwijt aan AA Gent

3

Kapitein en sterkhouder Faris Haroun heeft bij Royal Antwerp FC een aflopend contract. AA Gent zou na het afspringen van de transfer van Uche Agbo zijn vizier nu richten op Faris Haroun.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

AA Gent aast op kapitein en draaischijf van Antwerp FC

Faris Haroun is bij The Great Old al 2,5 seizoenen de draaischijf op het middenveld. Royal Antwerp FC zou volgens de speler nog niet gesproken hebben met zijn kapitein over een verlengd verblijf. Haroun zelf ging volgens La Dernière Heure dan maar aan het flirten met de Buffalo’s, die hun interesse kenbaar maakten.

Haroun na afspringen transfer Uche Agbo

Het einde van de transfermarkt is in zicht en AA Gent wil er graag nog een controlerende middenvelder bij. AA Gent stond dicht bij het aantrekken van Uche Agbo (Standard).

De 23-jarige Nigeriaan geraakte niet door de medische keuring in de Ghelamco Arena. De Buffalo’s gingen dan maar op zoek naar een andere middenvelder en kwamen zo uit bij Faris Haroun.

3 REACTIES

  1. welke idioot zou het in zijn hoofd halen om Haroun naar Gent te willen halen ? Onvoorstelbaar .

  2. het zou dus echt gebeuren, terwijl boloni in een interview had gezegd dat gent haroun niet ging krijgen,hij en t bestuur vinden hem de draaischijf van de ploeg,goeie rustige kapitein en graag gezien en goeie sjotter.Nu staat er dat haroun gistere op t veld een emotioneel afscheid nam ( leek het volgens de gazet) heb t ni gezien,heb da afgezet na eindsignaal.Slechte match.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in