The Great Old or the Great Young?

0
rafc.be

Het eerste elftal van Antwerp doet het uitstekend in de competitie met een gedeelde tweede plaats onder leiding van een paar frisse ouderdomsdekens zoals Jelle Van Damme, Faris Haroun, Dieumerci Mbokani, Lior Refaelov en Sinan Bolat. Maar ook RAFC-B, “onze reserven”, zijn uitstekend bezig.

RAFC-B: Antwerpse reserven

De rood-witte reserven kunnen in 11 wedstrijden 8 overwinningen, 1 gelijkspel en 2 nederlagen noteren. Een ongekend sterk resultaat waarmee ze de rangschikking aanvoeren met 25 punten.

Achter hen volgen Club Brugge (23 punten) en Standard Luik (22 punten), die zelfs een wedstrijd meer gespeeld hebben. Tot herfstkampioen kunnen de reserven van Antwerp zich nog niet kronen want er zijn nog vier wedstrijden te gaan. Maar aan vertrouwen zal er momenteel geen gebrek zijn binnen deze groep.

Samen strijden voor de toekomst!

Heeft Antwerp Dynamite mee de basis gelegd voor deze sterke seizoenstart? Het zou zo maar even kunnen. Deze sfeergroep was aanwezig op de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Standard Luik op 3 september. Zij toonden dezelfde niet aflatende steun als tijdens de wedstrijden van het fanionteam. Zo keerde Standard huiswaarts zonder punten en zonder een doelpunt te maken.

Antwerp Dynamite RAFC reserven
credits Antwerp Dynamite

Toekomst

De eerste plaats van RAFC-B bewijst dat de club in volle opbouw en groei is. Maar ook dat er al vruchten worden geplukt van de gedane investeringen. Een sterke jeugdopleiding is de basis om een financieel en sportief gezonde club te zijn of te worden. Ook Paul Gheysens beklemtoonde dat bij de voorstelling van de vernieuwde Bosuil en het bijhorende jeugdcomplex.

Niemand speelt met meer inzet en clubliefde dan een jeugdspeler die zijn grote droom ziet verwezenlijkt worden en de heilige Bosuil mag betreden.

Geoffry Hairemans

Vorig jaar konden we zo twee jeugdspelers bewonderen bij het eerste elftal, namelijk Ritchie De Laet en Geoffry Hairemans. Ritchie is ondertussen vertrokken naar het zonnige Australië terwijl Geoffry het de laatste weken moeilijk heeft om zich in de ploeg te spelen. Daarom “C’mon Geoffry, C’mon Geoffry!!!“. Blijven geloven in jezelf! Het rood witte legioen zal het blijven doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in