Fans van Antwerp betalen voor play-off 1 maar 60 euro

0
Bosuilstadion Royal Antwerp FC renovatie en update nieuwe Bosuil

Royal Antwerp FC wist zich afgelopen zondag dankzij winst tegen AS Eupen te plaatsen voor play-off 1. Daardoor krijgen de fans nog vijf topwedstrijden voorgeschoteld op de Bosuil. En volgens Gazet van Antwerpen zal je die zelfs heel goedkoop kunnen bijwonen.

De wedstrijden van Antwerp voorspellen?

Krijg tot 200 euro bonus als je je nu een account maakt bij betFIRST!

De fans van Antwerp mochten zondag na de zege tegen Eupen (2-1) en de daarbij horende de kwalificatie voor play-off 1 een meer dan verdiend feestje bouwen. Het vooruitzicht van bijna tweede maanden met alleen maar topwedstrijden klinkt natuurlijk als muziek in de oren.

Velen vroeger zich uiteraard ook direct af wat het zal kosten om hun abonnement te verlengen voor die vijf extra thuiswedstrijden. Op een officiële mededeling van Antwerp daarover is het nog wachten.

60 euro in Tribune 2 en 3

Gazet van Antwerpen meent echter wel al te weten wat de prijzen zullen zijn voor play-off 1 in het Bosuilstadion. En we mogen daarbij gerust spreken van leuk nieuws.

Wie een abonnement heeft op Tribune 2 of Tribune 3 betaalt 60 euro voor de vijf thuiswedstrijden in play-off 1. In Tribune 1 kost je dat 75 euro. Mindervaliden en wie jonger is dan 16 jaar moet zelfs maar 25 euro moeten betalen voor zijn verlenging.

Verkoop nog niet van start

Omgerekend kost het je in Tribune 2 en 3 dus maar 12 euro per wedstrijd in play-off 1. Je abonnement verlengen zal je zoals altijd online kunnen doen of de Ticket Corner aan het Bosuilstadion. Voorlopig is dat wel nog niet mogelijk. Het is wachten tot Antwerp zelf met een mededeling komt.

Dan zullen we ook weten of niet-abonnees ook een miniabonnement kunnen kopen voor play-off 1 en aan welke prijs dat zal zijn. Ook de prijs van losse tickets voor die vijf topwedstrijden is nog niet geweten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in