Defensieve problemen dreigen: ‘Antwerp praat met duo’

0
Ritchie De Laet Junior Pius
Ritchie De Laet en Junior Pius

Antwerp-coach Laszlo Bölöni zit met de handen in het haar, want hij moet op zoek naar een nieuw centraal duo achteraan. The Great Old zag Jelle Van Damme vertrekken en Dino Arslanagic geblesseerd uitvallen. Op dit moment zijn er niet echt kandidaten om die plaatsen in te vullen. De oplossing? Transfers.

Wed op wedstrijden van Antwerp en krijg een bonus bij je eerste storting met de code ‘ANTWERPFANS’

Geen Jelle Van Damme meer, Dino Arslanagic en Daniel Opare geblesseerd. Het is krap achteraan. Versterking is zeer welgekomen en het bestuur is er volgens Gazet van Antwerpen ook mee bezig. Zo hoopt de club dat het Junior Udeme Pius weet vast te leggen een van de komende dagen.

Junior Pius

Pius is een 23-jarige centrale verdediger, van 1,93 meter groot. Dat blijft in het ritme van Antwerp, dat mikt op grote jongens. Hij komt momenteel uit voor Paços de Ferreira, dat net naar de eerste klasse in Portugal promoveerde.

Volgens Het Laatste Nieuws is de deal met de Nigeriaanse verdediger bijna rond. Olympiakos zou ook interesse tonen, maar Antwerp lijkt aan het langste eind te trekken. Pius kreeg een contractvoorstel en zou volgens de krant een van de komende dagen tekenen.

Ritchie De Laet

Ook met Ritchie De Laet zou mogelijk nog gesproken worden. Laszlo Bölöni zei alvast dat zijn ploeg uitkijkt naar voetbal-Belgen en daar is De Laet één van. De 30-jarige rechtsachter is momenteel transfervrij en liet eerder al vallen wel naar Antwerp te willen komen, zelfs met zware looninkrimping.

Cissé en Govea

Bovendien is ook het dossier van Ibrahima Cissé nog lang niet van de baan. De middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een transfer, die ook moet rondkomen. Maar voorlopig is dat er dus nog niet. Hij zou naast Omar Govea moeten komen, die weldra terugkeert naar België om nog eens samen te zitten.

De Senegalese Fransman Opa Nguette, einde contract bij FC Metz, staat op de lijst als mogelijke nieuwe flankaanvaller, maar meer dan dat voorlopig niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in