Antwerp oefent op 6 juli tegen Duitse derdeklasser

0
1. FC Magdeburg - R Antwerp FC oefenmatch

Royal Antwerp FC heeft op de voorlaatste dag van zijn zomerstage in het Duitse Harsewinkel-Marienfeld een oefenwedstrijd ingepland. Tegenstander van dienst is 1. FC Magdeburg, dat zojuist degradeerde uit de 2. Bundesliga.

Gebruik nu de code ‘AntwerpFans’ en krijg geld om te gokken op voetbalmatchen!

De jaarlijkse stage van Antwerp FC gaat door van 28 juni tot 7 juli. De club zal die belangrijke trainingsperiode afwerken in het Duitse Harsewinkel-Marienfeld. Daar wil trainer Laszlo Bölöni de voorbereiding op het nieuwe seizoen volledig inzetten.

FC Magdenburg – R Antwerp FC

Om de stage af te sluiten speelt Royal Antwerp FC op 6 juli tegen het Duitse 1. FC Magdeburg. De Oost-Duitse traditieclub speelde vorig jaar in de reeks net onder de Bundesliga, maar degradeerde naar de Duitse derde klasse.

In die 3. Liga wil FCM niet lang blijven en dus zoekt het tegenstanders van niveau tijdens zijn voorbereiding. Zo kwam de club uit bij The Great Old.

Geen supporters toegestaan

Waar de oefenmatch zal plaatsvinden, is nog niet bekend gemaakt. Al is dat voor de fans ook niet zo belangrijk. Bij de wedstrijd zijn er namelijk geen supporters toegestaan. Volgens Magdeburg is dat verplicht volgens het reglement van de Duitse voetbalbond, maar dat argument trekken veel lokale fans in twijfel.

Antwerp zelf heeft nog geen nieuws bekend gemaakt over het geplande oefenduel. De club loste enkele weken geleden alleen de datums van de twee eerste trainingsmatchen. Zondag won RAFC met 0-3 van KFC Brasschaat, vandaag speelt het tegen KSK Heist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in