Antwerp moet beter doen dan Standard! (voorbeschouwing)

0
Tribune 2 - Antwerp Locos

Wat een pijnlijk moment donderdagavond door een punt weg te geven tegen AA Gent en met lege handen achter te blijven. De zekerheid dat Antwerp Europees voetbal speelde was zo dichtbij. En nu is de kans zeer groot dat er komend weekend een barragematch zal volgen tegen KV Kortrijk of Sporting Charleroi. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze zondagmiddag doorgaan.

Dus eerst stemmen nadien de winnaar van Play-Off 2 temmen.

Aan de fans lag het alvast niet afgelopen donderdag. Zij gaven al vanaf 19 uur alles. Eerst een Pre Europe Party gevolgd door een fantastisch rook- en vuurshow bij het begin van de wedstrijd.

Herbeleef de sfeer hieronder

Beelden Youtube kanaal ‘Sfeer Royal Antwerp Football Club’

Royal Antwerp Football Club

Trainer Laszlo Bölöni was zeer teleurgesteld na de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen AA Gent. Een gevoel dat bij iedereen overheerste met een Antwerp hart, inclusief bij kapitein Faris Haroun. Maar het is tijd om de teleurstelling door te spoelen en er nog vol voor te gaan. Zeker op het veld van Club Brugge willen de Antwerpfans bloed, zweet en tranen zien.

Antwerp gaat het moeten doen zonder Jelle Van Damme. Hij is geschorst voor de komende wedstrijd na zijn 3de gele kaart in de wedstrijd tegen AA Gent. Waarschijnlijk zal Matheus Borges zijn vervanger zijn centraal achterin. Terwijl dat Simen Juklerod terug zijn plaats op de linksback zal innemen.

Jelle Van Damme Royal Antwerp

Er zijn een aantal spelers bij Antwerp die flirten met een wedstrijd schorsing mochten zij een 3de gele kaart voorgeschoteld krijgen vandaag. Dit zijn Dino Arsanagic, Omar Govea, Didier Lamkel Zé & Sambou Yatabaré. Afwachten want Laszlo Bölöni van plan is met dit viertal. Neemt hij het risico en laat hij ze spelen of zet hij alles op de wedstrijd tegen de winnaar van Play-Off 2?

Zet in op Antwerp en win!

Club Brugge

De mannen van Ivan Leko hebben afgelopen donderdag een mentale tik gekregen. Zij verloren tegen Standard Luik na een zeer zwakke wedstrijd Tegelijkertijd pakte Racing Genk de titel in het Constant Vandenstock stadion in Anderlecht. De tweede plek was al een tijdje veilig voor Club Brugge dus ze spelen alleen nog voor de eer vandaag.

Maar Club Brugge kampt ook met een aantal afwezigen. Brandon Mechele is er wegens een schorsing al zeker niet bij. Net zoals Mitrovic en Vlietinck wegens blessures. De kans bestaat dat Ivan Leko de kans gaat geven aan een paar afscheidnemende spelers en dat jongens met een lichte blessure of overbelasting op de bank of tribune gaan eindigen voor het treffen van vandaag.

Het momentum

Mogelijks is het wel het moment om Club Brugge te kloppen. Zij willen zo snel mogelijk op vakantie vertrekken. Terwijl de troepen van Laszlo Bölöni de unieke kans hebben om in de laatste voorronde van de Europa League terecht te komen. Het zal een wedstrijd zijn op het scherpst van de snee zoals we gewoon zijn in duels tussen Antwerp en Club Brugge.

Er vol voor gaan is de boodschap voor de ‘reds’!!! Dit gesteund door een vol een kolkend uitvak die niets willen dan de drie punten te halen tegen de grote rivaal uit West-Vlaanderen.

De heenwedstrijd

De heenwedstrijd tussen Antwerp en Club Brugge op 22 april 2019 was een aangename pot voetbal. Vele kansen (beste voor Antwerp) maar spijtig genoeg doelpuntloos. Maar toch wederom het Club Brugge zeer moeilijk gemaakt in een kolkend Bosuilstadion.

Herbeleef de sfeer hieronder opnieuw!

Beelden Youtube kanaal ‘Sfeer Royal Antwerp Football Club’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in