“Antwerp mag Lamkel Zé niet opgeven”

3
Didier Lamkel Zé Antwerp - AZ rode kaart Anastasios Sidiropoulos Sporza
Bron: Sporza

Didier Lamkel Zé werd afgelopen donderdag uitgesloten in de Europese wedstrijd van Antwerp tegen AZ Alkmaar. Twee dagen later kreeg hij het ook nog eens aan de stok met Sinan Bolat en werd hij uit de selectie gelaten voor het treffen met Zulte Waregem. “Maar hij is een te goede voetballer om hem nu al op te geven.”

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

“Zijn lijst met gebreken, fratsen, zware en kleine fouten is ondertussen al lang”, beseft ook Patrick Goots, analist voor Gazet van Antwerpen. “Maar ik denk dat het toch nog waarde heeft om in hem te blijven geloven. En dan bedoel ik niet financieel, ik ben gewoon een liefhebber van goede voetballers, die het verschil kunnen maken.”

“En hij is zo’n voetballer, waar ik vanaf het begin fan van ben. Natuurlijk primeert het groepsbelang en moet de club niet eindeloos veel geduld hebben, maar ik zou toch eens rustig nadenken over hoe hij nog extra kan begeleid worden”, stelt hij meteen een oplossing voor. “Al is in zijn geval zijn krediet op dit moment al wel op, denk ik.”

“Anciens inschakelen”

“En daarbij ook de anciens en sterkhouders in de ploeg inschakelen. Want als in de kleedkamer de brokken niet meer gelijmd kunnen worden en deze zaak verder escaleert, gaat het voor hem persoonlijk onmogelijk worden.”

“Heb het genoeg gezien in mijn carrière, dat een spelersgroep een speler, zelfs een trainer, buitenspel kan zetten als ze iemand beu zijn. Hem zo isoleren en negeren, dat hij zelf wil opstappen”, besloot de analist. Ook Peter Vandenbempt had zo ongeveer dezelfde mening over Didier Lamkel Zé.

3 REACTIES

  1. Geduld met Lamkel Zè, verkopen moeten ze die doen. Die gast heeft de club miljoenen gekost , dan de manier waarop hij tegen AZ de plein verlaat zo een arrogantie daarna op de vuist met Sinan Bolat vorig jaar met Jelle Van Damme. Hij maakt de volledige groep kapot en een groep die niet aaneen hangt behaalt geen resultaten. Buiten met dat manneke !!!

  2. Als het in het hoofd niet zal verbeteren, is het een vogel voor de kat. Dat type persoon is moeilijk te veranderen.

  3. Oprotten, kwiet ! Dankzij Didierke hebben ze in Alkmaar weer eens flink gelachen. Hij kan sjotten, maar al zijn vijzen staan los.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in